Αρχική » Τάσος Μποζικης. Η Δημοτική Επιτροπή, ενέκρινε κατά πλειοψηφία τους όρους διακήρυξης ενός νέου έργου που έχει σκοπό να βελτιώσει τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις

Τάσος Μποζικης. Η Δημοτική Επιτροπή, ενέκρινε κατά πλειοψηφία τους όρους διακήρυξης ενός νέου έργου που έχει σκοπό να βελτιώσει τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις

by Κ. Α.

Η Δημοτική Επιτροπή, ενέκρινε κατά πλειοψηφία τους όρους διακήρυξης ενός νέου έργου που έχει σκοπό να βελτιώσει τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Και αυτό είναι η τοποθέτηση φουσκωτού μπαλονιού για την στέγαση του ανοιχτού χώρου δίπλα στο κλειστό αθλητικό κέντρο, στο οποίο έχει τοποθετηθεί μία τέντα η οποία, αφενός μεν είναι ακαλαίσθητη, αφετέρου πλέον είναι σε κακή κατάσταση.
Με την τοποθέτηση του φουσκωτού μπαλονιού, ο χώρος θα αλλάξει όψη και οι αθλητές θα μπορούν να γυμνάζονται με ασφάλεια και άνεση.
Ένα έργο για το οποίο ασχολήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Δανιήλ, με τις συνεχείς οδηγίες του δημάρχου Νίκου Σταυρέλη.
Η δημοτική μας αρχή, πιστή στις εξαγγελίες της, υλοποιεί το πρόγραμμα της και αφήνει πίσω την Συμμαχία Πολιτών η οποία σε αγαστή συνεργασία με την Πράσινη Πόλη, αρνήθηκε την υλοποίηση ενός τόσο αναγκαίου για τη νεολαία μας έργου.
Γνωρίζουμε άλλωστε ότι η μόνη τους συνεισφορά αυτή την δημοτική περίοδο, θα είναι ένα συνεχές ΟΧΙ.
Τους παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών.

ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ!