Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναγνωρίστηκε ως η δεύτερη καλύτερη γαστρονομική περιοχή παγκοσμίως από το Taste Atlas! Μια σπουδαία διάκριση που προβάλλει τα εκλεκτά τοπικά μας προϊόντα. Στο πλαίσιο αυτής της βράβευσης, συμμετείχαμε στην ITB Berlin 2025 και διακριθήκαμε στην γαστρονομική εκδήλωση μαζί με τις πανέμορφες γεύσεις της Σαντορίνης, της Θεσσαλίας και της Καρπάθου. Ένα από τα τοπικά μας προϊόντα ήταν η Η Κορινθιακή σταφίδα, ο ‘μαύρος χρυσός’ της Ελλάδας, ήταν στο επίκεντρο της προσοχής!
Στην Κορινθία, η καλλιέργεια και επεξεργασία της διατηρούνται αναλλοίωτες μέσα στον χρόνο, ενώ χρησιμοποιείται σε γαστρονομικές δημιουργίες που αναδεικνύουν την αυθεντική γεύση της, είναι ένα αδιαμφισβήτητο στοιχείο της μεσογειακής διατροφής.