Αρχική » Ο 𝝖𝝢𝝖𝝨𝝩𝝖𝝨𝝞𝝤𝝨 𝝚𝝠𝝚𝝢𝝜𝝨 υποψήφιος στο Επιμελητήριο με τον συνδυασμό του Αθανασίου Δουρου.

Ο 𝝖𝝢𝝖𝝨𝝩𝝖𝝨𝝞𝝤𝝨 𝝚𝝠𝝚𝝢𝝜𝝨 υποψήφιος στο Επιμελητήριο με τον συνδυασμό του Αθανασίου Δουρου.

by Κ. Α.

𝝖𝝢𝝖𝝨𝝩𝝖𝝨𝝞𝝤𝝨 𝝚𝝠𝝚𝝢𝝜𝝨 – 𝝩𝝡𝝜𝝡𝝖 𝝪𝝥𝝜𝝦𝝚𝝨𝝞𝝮𝝢
Ο Αναστάσιος Ελένης, γεννημένος το 1975, είναι ιδιοκτήτης της επιτυχημένης οικογενειακής επιχείρησης εστίασης «Ελένης», η οποία έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών και αποτελεί σημείο αναφοράς στην τοπική εστίαση. Μαζί με τον αδερφό του, διαχειρίζονται την επιχείρηση από το 1995, προσφέροντας για περισσότερα από 30 χρόνια ποιοτικά προϊόντα και εξαιρετικές υπηρεσίες.

Εκτός από την εστίαση, ο Αναστάσιος είναι αγρότης ειδικού καθεστώτος, καλλιεργώντας 1.200 ελαιόδεντρα και συνεχίζοντας την παράδοση της τοπικής παραγωγής ελαιολάδου. Παράλληλα, διατελεί πρόεδρος της Δάφνης Εξαμιλίων, συμμετέχοντας ενεργά στις τοπικές πρωτοβουλίες και υποστηρίζοντας την κοινότητα.

Στις επιμελητηριακές εκλογές, μέσω του συνδυασμού Κορινθιακό Επιχειρείν, ο Αναστάσιος Ελένης στοχεύει να συνεισφέρει στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής. Με την εμπειρία του τόσο στον χώρο της εστίασης όσο και στον αγροτικό τομέα, φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα δυναμικό και βιώσιμο επιχειρηματικό περιβάλλον, προωθώντας τη συνεργασία και την καινοτομία.