Αρχική » ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Ξεκινούν σημερα Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, τα μαθήματα στο Δημοτικό Ελεύθερο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΔΕΑΠ)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Ξεκινούν σημερα Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, τα μαθήματα στο Δημοτικό Ελεύθερο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΔΕΑΠ)

by Κ. Α.

Ξεκινουν σημερα Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, τα μαθήματα στο Δημοτικό Ελεύθερο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΔΕΑΠ), που δημιούργησε για πρώτη φορά από φέτος, ο Δήμος Κορινθίων. Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και το Δημοτικό Θέατρο, όπου θα διεξαχθούν τα μαθήματα και οι διαλέξεις, αναμένεται να είναι κατάμεστο, γεγονός που δείχνει πως οι Κορίνθιοι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του Δήμου.
Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην σελίδα του Δήμου είναι αναρτημένη με μπάνερ η σελίδα του ΔΕΑΠ, όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει το πρόγραμμα σπουδών και τον κανονισμό λειτουργίας.

Στην πρώτη μέρα των μαθημάτων τούς συμμετέχοντες θα καλωσορίσουν ο Δήμαρχος Κορινθίων, Νίκος Σταυρέλης, ο Ομότιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΑΕΠ, Δημήτρης Τούσουλης και ο Πρύτανης ΕΚΠΑ, Γεράσιμος Σιάσος.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσει ο κύκλος των μαθημάτων, με πρώτο θέμα: «ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ», και με ομιλητές τους:

  • Δημήτρη Τούσουλη, Ομότιμο Καθηγητή ΕΚΠΑ και Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΑΕΠ
  • Γεράσιμο Σιάσο, Πρύτανη ΕΚΠΑ
  • Χρήστο Χασικίδη, Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής ΓΝ Κορίνθου
  • Ευάγγελο Οικονόμου, Επίκουρος Καθηγητή Καρδιολογίας ΕΚΠΑ