Αρχική » Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου , εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλλαν στην οργάνωση και την πραγματοποίηση της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου , εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλλαν στην οργάνωση και την πραγματοποίηση της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

by Κ. Α.

                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου , εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλλαν στην οργάνωση και την πραγματοποίηση της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ στην πόλη μας.

Ευχαριστούμε:  Τον Δήμο Κορίνθου και τις αρμόδιες Αντιδημαρχίες που στο πλαίσιο του τομέα ευθύνης τους συνεργάστηκαν μαζί μας και συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία της εκδήλωσης .

Την Αστυνομική Διεύθυνση Κορίνθου και το Τμήμα Τροχαίας για την αμέριστη βοήθεια τους στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Τον Σύλλογο Επισιτιστών Ν. Κορινθίας για την αγαστή συνεργασία και την συμμετοχή τους στις δράσεις μας με το ποσό των 1.000 ευρώ .

Το Σωματείο Μουσικών Ν. Κορινθίας και ιδιαιτέρως τα μέλη του που έντυσαν με τις όμορφες μελωδίες την βραδιά.

Τους DJs που κράτησαν ψηλά τον εορταστικό ρυθμό.

Τους δημοσιογράφους που διαφήμισαν, κάλυψαν και προέβαλαν τις προσπάθειες μας για την διεξαγωγή της βραδιάς .

Τα μέλη μας που απέδειξαν άψογο επαγγελματισμό και που για άλλη μια φορά μας εμπιστεύτηκαν και στήριξαν τις δράσεις μας.

Κυρίως όμως, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Κορίνθιους και τους επισκέπτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, ψώνισαν στα καταστήματά μας και έδωσαν ζωή στους δρόμους της πόλης.

Χάρη σε όλους εσάς μπορούμε να μιλάμε για μια επιτυχημένη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ και υποσχόμαστε του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερη.

                                                      ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ! 

                                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                               ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΕΛΑΘΑΝΑΣΙΟΥ                           ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΑΦΝΗ