Αρχική » Γιαννης Καρασαββας. Δεν θα σταματήσω να διεκδικώ ότι καλύτερο και περισσότερο μπορώ για τον Δήμο Κορινθίων, θα τον υπηρετώ πάντα με αφοσίωση.

Γιαννης Καρασαββας. Δεν θα σταματήσω να διεκδικώ ότι καλύτερο και περισσότερο μπορώ για τον Δήμο Κορινθίων, θα τον υπηρετώ πάντα με αφοσίωση.

by Κ. Α.

Γιαννης Καρασαββας. Δεν θα σταματήσω να διεκδικώ ότι καλύτερο και περισσότερο μπορώ για τον τόπο που μεγάλωσα και υπηρετώ με αφοσίωση.Τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Καρασαββα δεν θα τον πετύχει εύκολα κανείς στο γραφείο του στο Δημαρχείο της Κορινθου και τούτο γιατί δεν ξεχνά πως πρωτίστως είναι μέλος της κοινωνίας που διοικεί και χαίρεται να διατηρεί ζεστή την επαφη του με τους  συμπολίτες του.

Ο… “πανταχού παρών” – όπως επαινετικά αναφέρονται οι δημότες στο πρόσωπό του – καταγράφει χιλιόμετρα στο κοντέρ του αυτοκινήτου, αλωνίζοντας τις γειτονιές του Δημου Κορινθιων  για να παρατηρεί και να αφουγκράζεται από κοντά τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που βλέπεται τον Γιάννη Καρασαββα να  φτυαρίζει, να  γίνεται “ένα” με τους εργάτες.

Ο Γιάννης Καρασαββας ποτε δεν βάζει  τη δική του εικόνα πάνω από την εικόνα του Δήμου, γι’ αυτό και οι πολιτες τον κρίνουν θετικά.