Αρχική » Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ .ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ Δ.Δ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ .ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ Δ.Δ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ

by Κ. Α.

 ( ΔΕΥΤΕΡΑ  2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 & ΩΡΑ 13:00 )

Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας, υλοποιώντας σχετική απόφαση της ΟΛΜΕ,  συγκέντρωσε τα στοιχεία των συναδέλφων/ισσών που διορίστηκαν το 2021 και το 2022 για τους οποίους δεν έχει εκδοθεί διαπιστωτική πράξη μονιμοποίησης.  Η συλλογική αίτηση που έχει συνταχθεί με την ευθύνη της Ομοσπονδίας, με τα στοιχεία και τις υπογραφές  των συναδέλφων, θα επιδοθεί  στη  Δ.Δ.Ε. Κορινθίας. Απαιτούμε από τη Δ.Δ.Ε. Κορινθίας, την  πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ και τις Δ.Δ.Ε. όλης  της χώρας να εκδώσουν τις διαπιστωτικές πράξεις για όλους/ες τους/τις νεοδιόριστους/ες.

Καλούμε όλους και όλες τους/τις συναδέλφους/ισσες να συμμετάσχουν σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 , στις 13:00,  στη Δ.Δ.Ε. Κορινθίας,   προκειμένου να υπογραφεί η συλλογική αίτηση από τους συναδέλφους  ( του 2021 αρχικά ) και   να επιδοθεί  το συγκεκριμένο αίτημα.

Καλούμε, επίσης, όλα τα εκπαιδευτικά σωματεία του νομού Κορινθίας να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας.

Ο αγώνας για την ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής είναι υπόθεση όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας! Απέναντι στους εκφοβισμούς και στους εκβιασμούς απαντάμε συλλογικά, στηρίζουμε τους/τις συναδέλφους/ισσες μας. Συνεχίζουμε μαζικά ΚΑΙ αγωνιστικά, συσπειρωμένοι στα σωματεία μας, μέχρι την τελική νίκη!

ΔΙΩΡΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Το Δ.Σ της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας κηρύσσει  2ωρη διευκολυντική  στάση εργασίας   από 12:00 έως 14:00, στις 2 Σεπτεμβρίου 2024, εφόσον χρειαστεί, για τους/τις συναδέλφους/ισσες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας.