Αρχική » ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ. προς Νανοπουλο. Πόσο πιο χαμηλά πια κύριε Νανόπουλε; Κανετε μικροπολιτική πάνω στα καμένα;

ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ. προς Νανοπουλο. Πόσο πιο χαμηλά πια κύριε Νανόπουλε; Κανετε μικροπολιτική πάνω στα καμένα;

by Κ. Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Γίνεται «μικροπολιτική» πάνω στα καμένα; Χωρά «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» με φόντο την καταστροφή που άφησε πίσω της μια μεγάλη φωτιά;
Για τον κ. Νανόπουλο φαίνεται πως και «γίνεται» και «χωρά». Και το απέδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο σήμερα, κατά την συζήτηση στην έκτακτη Δημοτική Επιτροπή, όπου τέθηκαν:

  • η μίσθωση των οχημάτων που συνέδραμαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην δημιουργία αντιπυρικών ζωνών και των υδροφόρων που κάλυψαν τις ανάγκες πυρόσβεσης
  • η προμήθεια των ειδών προστασίας για τις εθελοντικές ομάδες, και των νερών και των τροφίμων που μοιράστηκαν στους ανθρώπους που έδιναν την μάχη με την φωτιά.
    Περιμέναμε πως για πρώτη φορά τα θέματα θα περνούσαν ομόφωνα και θα τελειώσουμε σε λίγα λεπτά! Που να φανταστούμε ότι ο κ. Νανόπουλος θα επιχειρούσε να κλείσει λογαριασμούς από τις εκλογές, καταψηφίζοντας όχι μόνο την μίσθωση των οχημάτων (με το αιτιολογικό πως τα οχήματα ανήκαν σε υποψήφιο της «Πνοής Δημιουργίας»), αλλά και αυτή ακόμα την προμήθεια των τροφίμων και των ειδών πυροπροστασίας (εκεί δεν καταλάβαμε γιατί)! Ευτυχώς, αυτό το τελευταίο, τελικά, το υπερψήφισε ύστερα από τις πιέσεις των μελών της πλειοψηφίας.
    Ο κ. Νανόπουλος έκανε πως δεν ξέρει ότι τα συγκεκριμένα οχήματα ήταν τα μοναδικά διαθέσιμα στην περιοχή. Και θα έπρεπε να θυμάται μιας και έχει ασκήσει διοίκηση πως στις έκτακτες ανάγκες, κάθε δευτερόλεπτο είναι πολύτιμο.
    Οπότε τα αρχικά ερωτήματα απαντώνται. Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι: «πόσο πιο χαμηλά πια κύριε Νανόπουλε;».
  • ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ.