Αρχική » Ανδρέας Πουλος. Το μόνο παράλογο φαινόμενο στο δημοτικό συμβούλιο είναι να “πιάνει” το μικρόφωνο ο κ. Σπύρου όποτε θέλει και να λέει οτι “ντρέπεται που είναι στο δημοτικό συμβούλιο!!

Ανδρέας Πουλος. Το μόνο παράλογο φαινόμενο στο δημοτικό συμβούλιο είναι να “πιάνει” το μικρόφωνο ο κ. Σπύρου όποτε θέλει και να λέει οτι “ντρέπεται που είναι στο δημοτικό συμβούλιο!!

by Κ. Α.

Με αφορμή την συνέντευξη των κ.κ Πρωτοπαππά και Σπύρου.
Το μόνο παράλογο φαινόμενο στο δημοτικό συμβούλιο είναι να “πιάνει” το μικρόφωνο ο κ. Σπύρου όποτε θέλει και να λέει οτι “ντρέπεται που είναι στο δημοτικό συμβούλιο μαζί μας την στιγμή που οι αγρότες στο Λέχαιον πεθαίνουν λόγο ξηρασίας”και ότι αποχωρεί. Το θέμα μας ήταν τα νερά άρδευσης η λογοδοσία .Ποιος πετάει τσιτάτα και ατάκες; Η μόνη καταδικαστέα συμπεριφορά είναι αυτή του κ.Σπυρου που θεωρεί ότι μπορεί να παίρνει το λόγο αυθαίρετα είτε συμβούλιο είναι αυτό, είτε λογοδοσία και να κανει το σόου του. Όσο για αυτά που προσπαθούν κάποιοι να βάλουν στο στόμα μου ότι είπα περί οργανωμένων συμφερόντων μαφία του νερού κλπ δεν αντέχουν κριτικής καθώς ακούν ότι θέλουν. Δεν ανακάλεσα τίποτα γιατί απλώς δεν είπα αυτά που κάποιοι θέλουν να ισχυρίζονται ότι είπα.
Το νερό άρδευσης των αγροτών είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αντιμετωπίζουμε ψηφοθηρικά.
Μας έπιασε τώρα ο πόνος για τους αγρότες. Που ηταν τόσα χρόνια που γίνονταν αγώνες για τα νερά;Τα 40 κυβικά του δήμου θα σώσουν 5.000 στρέμματα;
Απο την ώρα που φέραμε το νερό στην περιοχή μας επί δημαρχίας Β. Νανόπουλου ήταν σαφές ότι δεν μπορεί να διατεθεί σε όλους τους παραγωγούς και ότι θα έλυνε ένα μικρό μόνο μέρος του προβλήματος. Καλό θα είναι να ενημερωθούν κάποιοι απο ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα.
Στο δημοτικό συμβούλιο είπα στο κ. Δήμαρχο να δώσει νερό στο πηγάδι της κας Καραγιάννη αρκεί αυτή να εισπράξει μόνο τα έξοδα του πηγαδιού. Αλήθεια πόσο χρεώνεται το νερό ; Εξασφαλίστηκε ότι η χρέωση θα είναι η ελάχιστη;
Έμμεση απειλή για αγωγές;