Αρχική » Ο Παναγιώτης Πιτσάκης Ανακοίνωσε Επίσημα την Υποψηφιότητά του για τις Εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας ως επικεφαλής του Συνδυασμού

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης Ανακοίνωσε Επίσημα την Υποψηφιότητά του για τις Εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας ως επικεφαλής του Συνδυασμού

by Κ. Α.

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης Ανακοίνωσε Επίσημα την Υποψηφιότητά του για τις Εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας ως επικεφαλής του Συνδυασμού

“Μαζί ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ”

Την Πέμπτη 4/07, στο ξενοδοχείο Εφύρα στην Κόρινθο, πραγματοποιήθηκε η επίσημη εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Πιτσάκη για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το όνομα του συνδυασμού “Μαζί ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ” και οι πρώτοι υποψήφιοι.

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης δήλωσε: “Η κοινή φιλοδοξία και ο όρκος εμπιστοσύνης του συνδυασμού μας είναι να υπερασπιζόμαστε το ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ – ΔΥΝΑΤΑ – έχοντας πάντα στο επίκεντρο την Κορινθία μας! Μαζί γιατί ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ.”

Το λογότυπο του συνδυασμού απεικονίζει δύο χέρια ενωμένα σε μία χειραψία, συμβολίζοντας την αλυσίδα – τον συνεκτικό κρίκο που μας δένει – το επιχειρείν – την αλυσίδα της οικονομικής δραστηριότητας. Ο ένας κρίκος δεμένος με τον άλλον για να πάει καλά και δυνατά όλη η ομάδα – όλη η αλυσίδα. Η χειραψία αποτελεί σημείο αναφοράς μας, καθώς για εμάς είναι συμβόλαιο – είναι λόγος και όρκος τιμής. Μαζί γιατί κάθε μέλος είναι πολύτιμο στην αλυσίδα του συνδυασμού μας αλλά και στο επιχειρείν. Έτσι είναι – ΜΑΖΙ δίνουμε τα χέρια – ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ αλλά πάντα ΜΑΖΙ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Οι πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού “Μαζί Επιχειρούμε Δυνατά” είναι:

           Joanna Καψάλος

           Όλγα-Ρόζμαρι Μπεκιάρη

           Αθανάσιος Καραχρήστος

           Γιώργος Δέδες

          Παναγιώτης Δαληβίγκας

           Χρήστος Καπέλλας

          Παναγιώτης Μεταξάς

           Θανάσης Σμύρνης

           Βασίλης Αναστασόπουλος

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη προς τους πρώτους υποψήφιους, λέγοντας: “Είναι μεγάλη τιμή να έχω κοντά μου τόσο επιτυχημένους επιχειρηματίες, αλλά πάνω από όλα καλούς φίλους και ανθρώπους που θαυμάζω.”

Το όραμα του συνδυασμού είναι ένα Επιμελητήριο που θα λειτουργεί ως πυλώνας ανάπτυξης και καινοτομίας για όλες τις επιχειρήσεις της Κορινθίας. “Πεποίθηση και αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μας είναι ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα είναι ένα «ΑΝΟΙΧΤΟ» επιμελητήριο για όλους ανεξαιρέτως και φυσικά για τους νέους ανθρώπους που δεν φοβούνται την ευθύνη και θέλουν να συμμετέχουν σε μια δημιουργική διεργασία,” δήλωσε ο Παναγιώτης Πιτσάκης.

Τέλος, ευχαρίστησε τα ΜΜΕ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και υποστήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.