Αρχική » Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διωκόμενος με πλήθος καταδικαστικών αποφάσεων για απάτη και πλαστογραφία

Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διωκόμενος με πλήθος καταδικαστικών αποφάσεων για απάτη και πλαστογραφία

by Κ. Α.

Συνεχείς περιπολίες πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής με σκοπό την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών και τον εντοπισμό ατόμων που διώκονται με καταδικαστικές αποφάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (14-6-2024) στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 52χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -30- ετών και σε ποινή φυλάκισης -2- ετών και -52- μηνών για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα ο φυγόποινος διευθύνοντας εταιρεία κατήρτιζε πλαστές επιταγές τοποθετώντας υπογραφές με στοιχεία έτερων ατόμων με σκοπό τον προσπορισμό μεγάλων οικονομικών ποσών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα