Αρχική » Το Δ.Σ. του ΤΕΝΕΑΤΗ ΑΘΙΚΙΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι ο Θοδωρής Παχατουρίδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΤΕΝΕΑΤΗ

Το Δ.Σ. του ΤΕΝΕΑΤΗ ΑΘΙΚΙΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι ο Θοδωρής Παχατουρίδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΤΕΝΕΑΤΗ

by Κ. Α.

Τεχνικός Διευθυντής
Ο Θανάσης Περαχωρίτης αναλαμβάνει εκ νέου τον αποκλειστικό ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας. Ο Θανάσης μας ενημέρωσε ότι λόγω ανειλημμένων και αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να ανταποκριθεί όπως αυτός θα ήθελε στις απαιτήσεις του προπονητή της ομάδας που μέχρι πρότινος κατείχε. Ο Θανάσης συνεχίζει να υπηρετεί τον ΤΕΝΕΑΤΗ από ένα γνώριμο και πλήρως επιτυχημένο γι’ αυτόν πόστο, αυτό του Τεχνικού Διευθυντή. Δεν είναι ώρα για τις αυτονόητες ευχαριστίες προς το πρόσωπό του για τη μεγάλη βοήθεια και ώθηση που έχει προσφέρει στον ΤΕΝΕΑΤΗ τα τελευταία χρόνια ως Τεχνικός διευθυντής ή προπονητής αλλά είναι ώρα για δουλειά. Ο Θανάσης σε συνεργασία με το νέο προπονητή θα προχωρήσει στον σχεδιασμό της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

✍🏻 Προπονητής
Ο Θοδωρής Παχατουρίδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΤΕΝΕΑΤΗ. Ο παλαίμαχος άσσος του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Εθνικής Ελλάδας αποδέχτηκε την πρότασή μας και θα είναι αυτός που θα προσπαθήσει να κάνει τον ΤΕΝΕΑΤΗ ακόμη πιο ισχυρό απ’ ότι είναι. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO και πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του ΤΕΦΑΑ (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού) Αθηνών.
Ο πολύπειρος τεχνικός (έχει προπονήσει μεταξύ άλλων τις μικρές Εθνικές Ομάδες, ομάδες Γ’ και Δ’ Εθνικής Κατηγορίας) θεωρούμε ότι είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Θανάση και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει στο έπακρο το έμψυχο υλικό της ομάδας μας.
Τα πολλά λόγια και οι συστάσεις είναι περιττά για τον Θοδωρή. Το πλούσιο βιογραφικό του, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Θοδωρή καλώς όρισες στην οικογένεια του ΤΕΝΕΑΤΗ ΑΘΙΚΙΩΝ και σου ευχόμαστε να επιτύχουμε από κοινού όλους μας τους στόχους.