Αρχική » ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΤΗΝ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ).

ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΤΗΝ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ).

by Κ. Α.

Σύσκεψη με εκπροσώπους όλων των αρμοδίων Φορέων της πόλεως Κορίνθου (Πολιτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Φιλαρμονικής, κ.ά.) πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα της Ι. Μητροπόλεώς μας,  υπό τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιο, παρουσία των Ιερέων των Ι. Ναών Απ. Παύλου, Αγ. Νικολάου, Αγ. Άννης, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Αγ. Φωτεινής και Ζωοδόχου Πηγής, για την αρτιότερη διοργάνωση της συνάντηση των Επιταφίων στα «Περιβολάκια» Κορίνθου την Μ. Παρασκευή το βράδυ.

Κατά την διάρκεια της συσκέψεως συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα πραγματοποιηθεί ασφαλέστερα και ευλαβικότερα η λιτανευτική πομπή από τους Ι. Ναούς προς τα «Περιβολάκια», Πλατεία Παναγή Τσαλδάρη, και η συγκέντρωση του φιλόχριστου Λαού, όπου θα τελεσθεί Δέηση υπέρ ειρήνης και καταστάσεως του σύμπαντος κόσμου και ευσταθείας των Αγίων του Θεού Εκκλησιών και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη προς τούτο ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τους παρισταμένους εκπροσώπους των ως άνω Φορέων της πόλεώς μας για την διάθεση και την συνεργασία τους απευθύνοντας τους και τις εόρτιες ευχές του!

  ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.