Αρχική » Ο Σύνδεσμος Προπονητων Ποδοσφαίρου Ν. Κορινθιας συγχαίρει τον Α.Ο.Λουτρακιου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ Κορινθιας

Ο Σύνδεσμος Προπονητων Ποδοσφαίρου Ν. Κορινθιας συγχαίρει τον Α.Ο.Λουτρακιου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ Κορινθιας

by Κ. Α.

Ο Σύνδεσμος Προπονητων Ποδοσφαίρου Ν. Κορινθιας συγχαίρει τον Α.Ο.Λουτρακιου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ Κορινθιας και εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες κατάταξης και Άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα μέλη μας (Παπας Παναγιωτης και Κολλιακος Παντελης )για την επιτυχία .
Επίσης συγχαίρουμε και τον ΠΑΣ Κόρινθος για την κατάκτηση του Κυπέλου και ευχόμαστε άνοδο στην Super League 2 και εδώ θα συγχαρούμε ιδιαίτερα το μέλος του τεχνικού team Νούλα Ιωάννη.
Για την Άνοδο στην Β’ κατηγορία συγχαρητήρια στον Α.Ο Περαχώρας και στον ( Αποστολακη Κωνσταντίνο ) όπως και στην Α.Ε Σολωμος 2023 και στον ( Μαρμαράς Ευάγγελος ).
Αναμένοντας την ολοκλήρωση και του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο τους και καλή επιτυχία στους συναδέλφους προπονητές .
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλες τις ομάδες και τους προπονητές που μέσα από την προσπάθεια μιας αγωνιστικής σεζόν διεκδίκησαν τους στόχους ( Πρωτάθλημα Κυπελο Άνοδο και Παραμονή )τους .
Η ΕΕ του ΣΠΠΝΚ