Αρχική » Ο Ε.Ο.Σ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ξεκινάει καθαρισμό του μονοπατιού από το χωριό Ρέθι έως το χωριό Πελλήνη αυτή την Κυριακή 21 Απριλίου 2024.

Ο Ε.Ο.Σ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ξεκινάει καθαρισμό του μονοπατιού από το χωριό Ρέθι έως το χωριό Πελλήνη αυτή την Κυριακή 21 Απριλίου 2024.

by Κ. Α.

Ο σύλλογός μας πιστός στο ραντεβού του κάθε χρόνο ξεκινάει με τον καθαρισμό του μονοπατιού από το χωριό Ρέθι έως το χωριό Πελλήνη αυτή την Κυριακή 21 Απριλίου 2024.
✔️Ο καθαρισμός των μονοπατιών είναι απαραίτητος γιατί τα μονοπάτια αν δεν καθαριστούν κλείνουν, γίνονται απροσπέλαστα σε κάποια σημεία και δυσκολεύουν τους πεζοπόρους τόσο στην κίνηση, όσο και στον προσανατολισμό, αφού δεν είναι δύσκολο να χαθεί κάποιος αν το μονοπάτι έχει κλείσει. Κάθε χρόνο λοιπόν σε εθελοντική βάση καθαρίζουμε κάποια μονοπάτια του νομού μας, για να μπορούμε να τα απολαμβάνουμε απρόσκοπτα όχι μόνο εμείς αλλά και σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.
✔️Η μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά μέσα με ώρα αναχώρησης στις 07:30 από τα Περιβολάκια Κορίνθου και κατεύθυνση από την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών μέχρι το Ξυλόκαστρο. 📣Η συνάντηση είναι στις 09:00 το πρωί στην πλατεία του Ρεθίου που θα μας περιμένουν και μέλη του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού που θα βοηθήσουν στο έργο μας.
✔️Πάρτε μαζί σας ψαλίδες, μικρά χειροπρίονα 🪓και ότι άλλο θεωρείτε σημαντικό για τον καθαρισμό του παλιού αυτού μονοπατιού που ένωνε τα χωριά Ρέθι-Δενδρό-Πελλήνη.
✔️Δηλώσεις συμμετοχής στους υπευθύνους της εξόρμησης:
Ελένη Σπηλιώτη,6942-550231
Περικλής Μενούνος,6973-986683
και στο γραφείο του Συλλόγου τις ώρες: 19:00 έως 21:00 * Τετάρτη και Παρασκευή, τηλ. 27410 29970
📍Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα ακολουθήσουν και άλλοι καθαρισμοί μονοπατιών στο νομό μας.