Αρχική » Ξεκίνησε το πρόγραμμα αναβάθμισης των σχολικών διαβάσεων του Δήμου Κορινθίων σε 46 σχολεία μας με τη συνεργασία της ασφαλιστικής εταιρείας Hellas Direct

Ξεκίνησε το πρόγραμμα αναβάθμισης των σχολικών διαβάσεων του Δήμου Κορινθίων σε 46 σχολεία μας με τη συνεργασία της ασφαλιστικής εταιρείας Hellas Direct

by Κ. Α.


Ξεκίνησε το πρόγραμμα αναβάθμισης των σχολικών διαβάσεων του Δήμου Κορινθίων σε 46 σχολεία μας με τη συνεργασία της ασφαλιστικής εταιρείας Hellas Direct στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, για την ασφάλεια των μαθητών αλλά και των κατοίκων (εφαρμογή σχεδίου μολυβάκια].
Η υλοποίηση ξεκίνησε από τη γειτονιά μου το 4ο-12ο δημοτικό σχολείο και το 8ο δημοτικό στο Συνοικισμό και την Αγία Άννα. Ακολούθησε το 1ο δημοτικό στο κέντρο της πόλης και ακολουθεί σήμερα το 6ο δημοτικό.
Σύντομα θα ολοκληρωθεί και στα 46 σχολικά συγκροτήματα σε όλο το Δήμο και όχι μόνο στην Κόρινθο.
Επιπλέον η Hellas Direct έχει δεσμευτεί για την δωρεάν επούλωση επικίνδυνων λακκουβών σε όλο το Δήμο με συνεχείς αποκαταστάσεις μέχρι 31/12/2024.
Ο Δήμος μας δεν θα έχει καμία οικονομική επιβάρυνση
(υλικά σήμανσης, αμοιβή εργαζομένων, εργασίες βαψίματος κλπ).
Ευχαριστώ την ασφαλιστική εταιρεία που επέλεξε το Δήμο μας για την υλοποίηση των δράσεών της στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.