Αρχική » ΣΧΟΛΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΒΡΑΧΟΥ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΑΝΟΙΞΗ 2024

ΣΧΟΛΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΒΡΑΧΟΥ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΑΝΟΙΞΗ 2024

by Κ. Α.

O ΕΟΣ Κορίνθου, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για την κατάρτιση των μελών του, την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών ώστε να κινούνται και να δρουν με ασφάλεια σε κάθε περιβάλλον, διοργανώνει Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων κατά το χρονικό διάστημα από την 27/04/2024 έως την 02/06/2024.

Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν όλες τις απαραίτητες τεχνικές ώστε να μπορούν να συνεχίσουν μετά την λήξη της εκπαίδευσης το συναρπαστικό άθλημα της αναρρίχησης. Στην σχολή μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί με την αναρρίχηση, ανεξάρτητα από την προηγούμενη εμπειρία του στην δραστηριότητα αυτή, αρκεί να διαθέτει αγάπη για το βουνό και την δράση και ένα στοιχειώδες επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Οι πιστοποιημένοι από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης εκπαιδευτές έχουν μεγάλη εκπαιδευτική, παιδαγωγική και αναρριχητική εμπειρία, προθυμία και διάθεση να σας μυήσουν στο αγαπημένο τους σπορ.

Η Σχολή είναι εναρμονισμένη με το νέο εκπαιδευτικό κανονισμό της Ε.Ο.Ο.Α. (eooa.gr.) και παρέχει στους επιτυχόντες το σχετικό δίπλωμα.

🔸 Το κόστος των διδάκτρων της Σχολής ανέρχεται στο ποσό των τετρακοσίων (400) ευρώ το οποίο καταβάλλεται είτε προκαταβολικά, είτε σε δόσεις μέχρι την ολοκλήρωση της σχολής σε συνεννόηση με τον ΕΟΣ Κορίνθου.

🔸 Για την κράτηση θέσεως στη σχολή, οι συμμετέχοντες οφείλουν να δώσουν προκαταβολή 100 ευρώ στην πρώτη εκδήλωση γνωριμίας της σχολής στα γραφεία του συλλόγου μας στις 18 Απριλίου 2024, η οποία σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς των συμμετεχόντων δεν επιστρέφεται. Τέλος, σε περίπτωση αιφνίδιας ακύρωσης της συμμετοχής τους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων της σχολής, οι συμμετέχοντες οφείλουν να αποπληρώσουν το πλήρες ποσό των διδάκτρων (400 ευρώ).Οι δαπάνες μετάβασης και διαμονής κατά τις εξορμήσεις βαρύνουν τους εκπαιδευόμενους.

🔸 Για τη συμμετοχή στην Σχολή απαιτείται η υποβολή έγγραφης αίτησης (παρέχεται στον Σύλλογο ή μπορείτε να την κατεβάσετε από το site της ΕΟΟΑ) με συνημμένα τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1.-Mία φωτογραφία του υποψηφίου,
2.- Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας,
3.- Γνωμάτευση από ιατρό καρδιολόγο ή από παθολόγο περί ικανότητας για συμμετοχή, που να έχει παρασχεθεί το τελευταίο εξάμηνο προ της υποβολής της αιτήσεως.
Ακόμη ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει, με την αίτησή του να μας γνωστοποιήσει τον αριθμό μητρώου της ορειβατικής ταυτότητας του.

🗓 Το πρόγραμμα της Σχολής θα ολοκληρωθεί σε πέντε (5) διήμερες εξορμήσεις και τα θεωρητικά μαθήματα γίνονται στο αναρριχητικό πεδίο.

Προεισαγωγική συνάντηση γνωριμίας με τον εκπαιδευτή για τα θέματα του εξοπλισμού και ανάλυση του προγράμματος Πέμπτη 18 Απριλίου 2024.

🔸 27-28 Απριλίου Σολωμός
🔸 11-12 Μαΐου Αχαρνές
🔸 18-19 Μαΐου Ναύπλιο
🔸 25-26 Μαΐου Λεωνίδιο
🔸 1-2 Ιουνίου Βαράσοβα
Υπεύθυνος εκπαιδευτής της Σχολής: Απόστολος Σιμάτης Apostolis Simatis, Διπλωματούχος Εκπαιδευτής Ορειβασίας –Αναρρίχησης της Ε.Ο.Ο.Α.

ℹ️ Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στον πρόεδρο Νικολόπουλο Παναγιώτη 694 563 5573 και στην έφορο αναρρίχησης και υλικών Χατζηγεωργίου Μαρία 698 1949 633 προκειμένου να διοργανωθεί προεισαγωγική συνάντηση γνωριμίας με τον εκπαιδευτή για τα θέματα του εξοπλισμού και ανάλυση του προγράμματος.