Αρχική » Κλειστός ο δρόμος Μαυρολίμνη – Αλεποχώρι λόγω κατολισθήσεων

Κλειστός ο δρόμος Μαυρολίμνη – Αλεποχώρι λόγω κατολισθήσεων

by Κ. Α.

Ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων ενημερώνει ότι ο δρόμος Μαυρολίμνη – Αλεποχώρι θα παραμείνει κλειστός, έως τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2024, ύστερα από το κατολισθητικό φαινόμενο  που έχει σημειωθεί στο σημείο και καθιστά αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων.

Η εντολή να κλείσει ο δρόμος δόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ύστερα από αυτοψία που διενήργησε το ειδικό κλιμάκιο για λόγους ασφαλείας. Το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη και με βάση τις γνώμες των ειδικών δεν πρέπει να απομακρυνθεί ο όγκος βράχων και λίθων διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος περαιτέρω κατολίσθησης και άρα ο βαθμός επικινδυνότητας για τους διερχόμενους είναι μεγάλος. Τη Δευτέρα θα διενεργηθεί εκ νέου αυτοψία στο σημείο από το ειδικό κλιμάκιο του Υπουργείου.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Μεγαρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής παρακολουθούν την κατάσταση και συνεργάζονται με τις αρμόδιες υπηρεσίες  του Υπουργείου για την προστασία των κατοίκων.

Γραφείο Τύπου