Αρχική » ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ 1821 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΙΣ 6.30μ.μ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ 1821 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΙΣ 6.30μ.μ.

by Κ. Α.

Γίνεται γνωστό ότι, με αφορμή την Εθνική επέτειο της Παλιγγενεσίας του 1821 το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 6:30 το απόγευμα, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (παραπλεύρως του Επισκοπείου), η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας και το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου διοργανώνουν Εκδήλωση με ομιλητή τον Θεολόγο, κ. Δημήτριο Παπανικολάου, με θέμα: «Το Ιερό Πρόσωπο της Παναγίας Μητέρας μας και το γεγονός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821». Στην Εκδήλωση θα ψαλλούν εκκλησιαστικοί ύμνοι από την Παιδική και Γυναικεία Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως μας, υπό την Διεύθυνση της κ. Χριστίνας – Παταπίας Μήτρου και θα ακουστούν Παραδοσιακά τραγούδια από Μαθητές και μαθήτριες του «Μουσικού Σχολείου Κορίνθου» με την συνοδεία μουσικών οργάνων.

Καλείσθε όλοι να παρευρεθείτε σ’ αυτήν την Εκδήλωση τιμής του Θεομητορικού προσώπου της Παναγίας μας και μνήμης όλων όσων θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πολύπαθης Πατρίδας μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.