Αρχική » (9) επ’ αυτοφώρω συλλήψεις ατόμων από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε εργοτάξιο εντός εγκαταστάσεων εταιρείας για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων

(9) επ’ αυτοφώρω συλλήψεις ατόμων από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε εργοτάξιο εντός εγκαταστάσεων εταιρείας για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων

by Κ. Α.

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω, πρωινές ώρες χθες, εννέα ημεδαπούς, ηλικίας από 17 έως 50 ετών, οι οποίοι κατελήφθησαν να κλέβουν μεταλλικά αντικείμενα από εγκαταστάσεις εταιρείας στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι συμμετέχοντας σε ομάδα που κατευθύνθηκε επιβιβαζόμενοι σε αυτοκίνητα προς την εν λόγω εγκατάσταση, αφού παραβίασαν την περίφραξη, εισήλθαν σε χώρο εργοταξίου εντός της εταιρείας με σκοπό την αφαίρεση μεταλλικών αντικειμένων.

Μετά από ενημέρωση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης και συντονισμένες κατευθύνσεις προς τις ομάδες που περιπολούσαν στην περιοχή, ανωτέρω αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου ακινητοποίησαν τα ανωτέρω άτομα.

Ακολούθως, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα αποδόθηκαν σε υπεύθυνο υπάλληλο της εταιρείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ αναζητούνται συνεργοί τους.