Αρχική » ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΌ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΙΑΤΟΥ

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΌ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΙΑΤΟΥ

by Κ. Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΌ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΙΑΤΟΥ

Σήμερα το απόγευμα συγκροτήθηκε σε Σώμα  το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου «Ο ΕΡΜΗΣ», όπως αναδείχθηκε μετά τις εκλογές της 11ης και 12ης Μαρτίου 2024.

Πριν παραθέσουμε τα πρόσωπα που συγκροτούν την Νέα Διοίκηση, όλο το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να εκφράσει για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες του προς τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, αλλά και όσους για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν, δημιουργώντας ένα μεγάλο ιστορικό ρεκόρ συμμετοχής. Οι 248 συνάδελφοι που προσήλθαν συνιστούν την μεγαλύτερη συμμετοχή στην αιωνόβια ιστορία του Συλλόγου μας!

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θα ήθελε επίσης να δώσει συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στις εκλογές  και για τα 3 σώματα, αγκαλιάζοντας αυτή την προσπάθεια! Τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς και την δική τους συμμετοχή.

Με υπομονή επιμονή και συναδελφικό πνεύμα αναλαμβάνουμε να συνεχίσουμε από εκεί που οι προηγούμενες διοικήσεις σταμάτησαν. Με μοναδικό στόχο να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα της Εμπορικής Κοινότητας όλων των κατοίκων του Δήμου μας και των Επισκεπτών του.

Στη νέα προσπάθεια δεν θέλουμε να είμαστε μόνοι μας! Θέλουμε και περιμένουμε την δική σας ενεργό συμμετοχή, με όποιες ιδέες έχετε. Γιατί ούτε ένας, ούτε … εννιά μπορούν μόνοι τους.

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από:

Πρόεδρος                        Χρήστος Κούβας                      

Α΄ Αντιπρόεδρος            Ηλίας Λιακόπουλος

Β΄ Αντιπρόεδρος            Παναγιώτης Τουρκολιάς

Γεν. Γραμματέας         Κωνσταντίνος Καραγκούνης

Ταμίας                         Γεώργιος Σημαιοφορίδης

Μέλη                           Ιωάννης Γιαννούλας

Μέλη                           Ηλίας Κοντογιάννης

            Μέλη                           Παναγιώτης Μαβίδης

Μέλη                           Χρήστος Πυργάκης