Αρχική » Ο Γιαννης Τσακωνας στην 1η Συνάντηση εργασίας με θέμα την «Συνέχιση Κέντρων Κοινότητας» του Πρόγραμματος «Πελοπόννησος 2021-2027

Ο Γιαννης Τσακωνας στην 1η Συνάντηση εργασίας με θέμα την «Συνέχιση Κέντρων Κοινότητας» του Πρόγραμματος «Πελοπόννησος 2021-2027

by Κ. Α.

Συμμετείχα ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος στην 1η Συνάντηση εργασίας με θέμα την «Συνέχιση Κέντρων Κοινότητας» του Πρόγραμματος «Πελοπόννησος 2021-2027» που πραγματοποιήθηκε χθές Τετάρτη 20 Μαρτίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Δημήτριου Πτωχού.

Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Chrysos Mellos, Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι του συνόλου των Δήμων της Πελοποννήσου.

Εκ μέρους του Δήμου μας κατατέθηκαν σημαντικές προτάσεις αναβάθμισης και ανάπτυξης του υφιστάμενου Κέντρου Κοινότητας και της Κινητής Μονάδας, με σκοπό το όφελος των πολιτών που εξυπηρετούνται να αυξηθεί, τόσο σε αριθμό ωφελουμένων, όσο και σε αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στόχος του Δήμου Κορινθίων παραμένει η ουσιαστική ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ένταξης ευπαθών και ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.