Αρχική » Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας με τη νέα της 19μελή σύνθεση

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας με τη νέα της 19μελή σύνθεση

by Κ. Α.

Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας με τη νέα της 19μελή σύνθεση, όπως αυτή προέκυψε από τις εκλογές της 10ης Μαρτίου 2024 για την ανάδειξη νέων συντονιστικών των οργανώσεων μελών και των νομαρχιακών επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε όλη την Ελλάδα.

Αντικείμενο της πρώτης συνάντησης της ανανεωμένης Ν.Ε. Κορινθίας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, ήταν η εκλογή 7μελούς Συντονιστικού Οργάνου.

Συντονιστής εξελέγη ο Μάνος Κόλλιας και Αναπληρώτρια Συντονίστρια η Μαρία Γεωργιάδου. Μέλη του Συντονιστικού εξελέγησαν οι Δέσποινα Κεσίδου, Γιάννης Σιάτος, Γιάννης Σκλίας, Γιάννης Τσεμπετζής και Αγγελική Χούπη.

Η ανασυγκρότηση, η ανανέωση και η επανεκκίνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει ήδη ξεκινήσει.

Με πολύτιμο εφόδιο την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών και φίλων του.

Με σεβασμό και προσήλωση στις αξίες και τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για Ελευθερία, Ειρήνη, Ισότητα, Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Αλληλεγγύη, Πολιτισμό και προστασία του Περιβάλλοντος.

Διαμορφώνουμε μια νέα σχέση με την κοινωνία, την κοινωνία που βγαίνει ξανά μπροστά, αντιδρά, οργανώνεται και διεκδικεί μια καλύτερη ζωή.

Με στόχο όχι μόνο να σταθεί απέναντι, αλλά να ανατρέψει τις ισοπεδωτικές, καταστροφικές και εντέλει απαξιωτικές για τους πολίτες επιλογές της κυβέρνησης της Ν.Δ.