Αρχική » O ΠΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ έκοψε την πιτα

O ΠΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ έκοψε την πιτα

by Κ. Α.

Ο ΠΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ ,η ομάδα μας ,θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που παρευρεθήκατε ,και μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην κοπή της πίτας.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχό μας Νίκο Σταυρέλη, τους αντιδημάρχους Πούλο Αντρέα, Πανταζή Βασίλη, Κώστα Δημάκο και τους Βαγγέλη Γεωργακόπουλο, Φώτη Μαγγίνα και Τάσο Γκεζερλή που παρευρέθηκαν στη γιορτή μας!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλες τις επιχειρήσεις που μας ενίσχυσαν για την λαχειοφόρο, σύνολο 107 δώρα !!! Ευχαριστούμε την Γιώτα Πρωτόπαπα , Κατερίνα Μαρινάκη και τον Θοδωρή Λέντζιο για την οικονομική ενίσχυση!!
Στην εκδήλωσή μας είχαμε την ευκαιρία να τιμήσουμε τις οικογένειες των Δρόσου Νικ. Δρόσου, Αθανασίου Νικ. Δρόσου, Παναγιώτη Μιχ. Κιούση και Νικολάου Αναστ. Γκέλη για την δωρεά έκτασης γης που έκαναν, με το υπ’ αριθμόν 8241/25-1-1970 συμβόλαιο, ώστε η ομάδα μας να αποκτήσει το γήπεδό της!!
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές μας Παναγιώτα Γκέλη, Ελένη Παπαφίλη, Νίκο Διπλό, Άννα Κοτιάδου, Δήμητρα Ράπτη, Ραφαηλία Πισπίνη και Παναγιώτη Μούτσο, οι οποίοι για δύο ολόκληρες μέρες ακούραστα εργάζονταν. Χωρίς την βοήθειά σας δεν θα τα είχαμε καταφέρει!!
Οι τυχεροί του φλουριού είναι ο Νίκος Γκέλης και η Άννα Κοτιάδου!!Ευχόμαστε σε όλους καλή Σαρακοστή.