Αρχική » 3η θέση στην Πελοπόννησο για τις νεάνιδες Α.Σ.Π

3η θέση στην Πελοπόννησο για τις νεάνιδες Α.Σ.Π

by Κ. Α.

Την τρίτη θέση κατέκτησαν οι νεάνιδες στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος Πελοποννήσου, στους τελικούς της ΕΣΠΕΠ, που έγιναν εχθές στο Βραχάτι.

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Ερυθρό Αστέρα από την Πάτρα. Επέστρεψε δυο φορές στο σκορ, από 0-1 και 1-2, γύρισε το 4ο σετ από 21-24, το κέρδισε με 26-24 και πήγε με πολύ καλή ψυχολογία στο 5ο σετ.

Το κατέκτησε, και μαζί την τρίτη θέση που ίσως οδηγήσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. ανάλογα με την κατανομή των ομάδων, σύμφωνα με την κατάταξη των περιφερειακών ενώσεων. Το παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό με πολλά μεγάλα σερί και ανατροπές, δείγμα του πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία στο βόλλεϋ και πολύ περισσότερο στις μικρές ηλικίες.

Η αρχηγός μας, Μαρία Βενετσάνου, αναδείχτηκε καλύτερη ακραία του Final 4.

Για την ομάδα μας, αγωνίστηκαν όλη τη χρονιά οι αθλήτριες:

Μαρία Βενετσάνου, Κωνσταντίνα Μαρινοπούλου, Κατερίνα Στατήρα, Μαριάννα Κεχρολόγου, Νάντια Ντρίζα, Εύη Σέγκα, Ζωή Κρούγιου, Έλενα Ράπτη, Σέβα Ράπτη, Ιωάννα Ράπτη, Άννα Κωνσταντέλλου, Ραφαέλα Ζώγκου, Ελένη Μαρδίκη, Μαρία Κυριακού, Πέννυ Πίπιλου, Αλίκη Γιάνναρη, Παυλίνα Μάρκελλου, Φέλια Κόρακα, Ερμιόνη Λάγιου, Μαρία Ιωάννα Λουλουδάκη