Αρχική » Ανδρέας Πουλος. Σχολιασμός της συγκεκριμένης ανάρτησης είναι άκρως υποτιμητικός και οριακά προβοκατόρικος για την υπηρεσία καθαριότητας και τους εργαζόμενους σ’ αυτή. Η “Πράσινη Πόλη” όφειλε, με τον θεσμικό ρόλο που έχει ,να ενημερώσει την υπηρεσία καθαριότητας επίσημα και όχι από το fb με αόριστες αναρτήσεις

Ανδρέας Πουλος. Σχολιασμός της συγκεκριμένης ανάρτησης είναι άκρως υποτιμητικός και οριακά προβοκατόρικος για την υπηρεσία καθαριότητας και τους εργαζόμενους σ’ αυτή. Η “Πράσινη Πόλη” όφειλε, με τον θεσμικό ρόλο που έχει ,να ενημερώσει την υπηρεσία καθαριότητας επίσημα και όχι από το fb με αόριστες αναρτήσεις

by Κ. Α.

Ενημερώθηκα τυχαία απο γνωστή σελίδα του FB για την ανάρτηση της “Πράσινης Πόλης”, σχετικά με την ύπαρξη σκουπιδιών κοντά στο 2ο γυμνάσιο, αόριστα χωρίς προσδιορισμό οδού. Η υπηρεσία καθαριότητας αντέδρασε άμεσα και σήμερα το πρωί καθάρισε το σημείο που ήταν στην οδό Πλάτωνος.
Επειδή ο σχολιασμός της συγκεκριμένης ανάρτησης είναι άκρως υποτιμητικός και οριακά προβοκατόρικος για την υπηρεσία καθαριότητας και τους εργαζόμενους σ’ αυτή,θα ήθελα να υπενθυμίσω στον επικεφαλής της “Πράσινης Πόλης” ότι ούτε εγώ προσωπικά ,ούτε κανείς προϊστάμενος της υπηρεσίας καθαριότητας είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε τις αναρτήσεις της “Πράσινης Πόλης” στο διαδίκτυο .Η “Πράσινη Πόλη” όφειλε, με τον θεσμικό ρόλο που έχει ,να ενημερώσει την υπηρεσία καθαριότητας επίσημα και όχι από το fb με αόριστες αναρτήσεις και αν δεν έβρισκε ανταπόκριση τότε θα μπορούσε να τοποθετηθεί με τρόπο κριτικό και επικριτικό στην Δημοτική Αρχή και στην υπηρεσία καθαριότητας.
Όσο δε για τα σκουπίδια που υπάρχουν στις γραμμές του τραίνου καλό θα ήταν να ενημερωθούν για το ποιός έχει την ευθύνη των γραμμών καθώς επίσης και αν το συγκεκριμένο σημείο είναι εύκολα προσβάσιμο από οχήματα και ανθρώπους. Εκτός , αν η Πράσινη Πόλη θεωρεί ότι στα πλαίσια της πολιτικής αντιπαράθεσης και τα εκλογικά ωφέλη θα πρέπει να καταργηθεί κάθε έννοια ασφάλειας και δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Η υπηρεσία καθαριότητας είναι διαθέσιμη και άμεση πλέον για κάθε πολίτη του Δήμου Κορινθίων και κανείς πλέον δεν χρειάζεται να επικαλείται και να εκλιπαρεί για βοήθεια,αρκεί να επικοινωνεί με την υπηρεσία η τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.
Η δημοτική αρχή του Νίκου του Σταυρέλη ψηφίστηκε για να κάνει την διαφορά και θα την κάνει!!!