Αρχική » Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «Ανάπλαση του ενιαίου παραλιακού μετώπου μεταξύ Κορίνθου Λουτρακίου» προϋπολογισμού 12.000.000€ συνολικά.

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «Ανάπλαση του ενιαίου παραλιακού μετώπου μεταξύ Κορίνθου Λουτρακίου» προϋπολογισμού 12.000.000€ συνολικά.

by Κ. Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπεγράφη στις 28 Φεβρουαρίου 2024 η σύμβαση για το έργο «Ανάπλαση του ενιαίου παραλιακού μετώπου μεταξύ Κορίνθου Λουτρακίου» προϋπολογισμού 12.000.000€ συνολικά.

Ένα σημαντικό έργο, το οποίο φέρει αποκλειστικά τη σφραγίδα του Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Νίκου Ταγαρά, με τον αγώνα του οποίου εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης. Βέβαια, η Κόρινθος μπορεί να μην έχει μέτωπο στην παραλία Ποσειδωνίας από το έργο αυτό, αλλά η ανάπλαση της σιδηροδρομικής γραμμής μέχρι τον Ισθμό μήκους 2 χιλιομέτρων αποτελεί ιδιαίτερο έργο περιβαλλοντικό, αισθητικό και συγκοινωνιακό.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων στη συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα μετά την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε μεταξύ άλλων:

« Αξίζουν συγχαρητήρια για την καθοριστική συμβολή του Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Νίκου Ταγαρά, ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του στο έργο. Οφείλω ως Δήμαρχος, γιατί έτσι είμαι ως άνθρωπος, να ευχαριστήσω την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του κ. Νανόπουλου που έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες για να ενταχθεί το έργο και στη συνέχεια να χρηματοδοτηθεί. Πέραν της καθοριστικής συμβολής των δύο Δημάρχων του κ. Γκιώνη και του κ. Νανόπουλου αλλά και της κορυφαίας συμβολής του Υφυπουργού κ. Ταγαρά, οφείλω να ευχαριστήσω τρία στελέχη του Δημόπρακτου. Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Νεκτάριο Σπηλιόπουλο, την Γενική Διευθύντρια Νάντια Δημητρίου  και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Καραΐσκο».