Αρχική » Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πίτας της Φιλαρμονικής Λουτρακιου

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πίτας της Φιλαρμονικής Λουτρακιου

by Κ. Α.

Έγινε ο απολογισμός του 2023 και ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 2024!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση «Κοπής της Πίτας» στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου στο Πνευματικό Κέντρο, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού – Διοικητικού & Τουρισμού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας κ. Θεώνη Μαυροματίδου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αθλητισμού κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος κ. Αθανάσιος Μουζάκης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Χρυσούλα Παππά, ο κ. Αλέξης Κωστάλας, ο σκηνοθέτης κ. Ηλίας Μαλανδρής, μουσικοί της Φιλαρμονικής, οι καθηγητές των τμημάτων της, συγγενείς των μελών αλλά και φίλοι.

Την εκδήλωση επένδυσαν περισσότεροι από 110 μουσικοί από τα τμήματα υποδομής της Φιλαρμονικής, χωρισμένοι σε μουσικά σύνολα.

Παρουσιάστηκε ο απολογισμός των καλλιτεχνικών δράσεων του μουσικού σώματος για το 2023 και ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για το 2024.

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, η Αντιδήμαρχος κ. Μαυροματίδου και ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαθανασίου.

Η Δημοτική αρχή στήριξε και στηρίζει εμπράκτως τις προσπάθειες των μελών, των καθηγητών και του αρχιμουσικού και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην πορεία των τελευταίων χρόνων.

Μετά το πέρας της τελετής, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής προσφέρθηκαν σε συντελεστές και θεατές, γλυκά και κεράσματα.

Συγχαίρουμε όλους για την προσπάθεια τους και ευχόμαστε καλή μουσική χρονιά με πολλές επιτυχίες!

Γραφείο Τύπου