Αρχική » Στο Λουτράκι το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών

Στο Λουτράκι το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών

by Κ. Α.

Στην πόλη του Λουτρακίου θα διεξαχθεί το 17ο final-4 του 25ου Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης συμφώνησε με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για μία μεγάλη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος» το διάστημα 8-10 Μαρτίου 2024.

Οι ακριβείς ημέρες και ώρες των αγώνων θα προκύψουν μετά και την ολοκλήρωση των προημιτελικών (14/2), την κλήρωση των ζευγαριών του final-4 που θα γίνει την Παρασκευή 16/2, καθώς και μετά από συνεννόηση με την Δημόσια Τηλεόραση που θα μεταδώσει τους αγώνες.

«Είμαστε χαρούμενοι που το final-4 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών έρχεται στην πόλη μας, το Λουτράκι. Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί τις ομάδες, θα υπάρχει πλήρη ασφάλεια για να γίνει ένα διήμερο γιορτή με τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Η πόλη και η Δημοτική Αρχή έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για τέτοιου είδους διοργανώσεις, καθώς έχουμε ήδη διοργανώσει πολλές εκδηλώσεις. Μάλιστα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι θα φιλοξενήσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα μάι τάι με πάνω από 1.000 αθλητές, ενώ το 2025 θα πραγματοποιηθούν οι παγκόσμιοι εργασιακοί αγώνες με την συμμετοχή 6.000 και πλέον αθλητών από όλο το κόσμο», δήλωσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης.

*Στην κεντρική φωτογραφία από αριστερά: Παναγιώτης Αργύρης (Διευθυντής κλειστού γυμναστηρίου Λουτρακίου), Αθανάσιος Παπαθανασίου (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής), Περικλής Μπακοδήμος (Εκτελεστικός Διευθυντής Ε.Ο.ΠΕ.), Γιώργος Γκιώνης (Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων), Αναστάσιος Σακελλαρίου (Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, Τουρισμού).

Γραφείο Τύπου