Αρχική » Γιαννης Τσακωνας.Ο Δήμαρχος μας Νίκος Σταυρέλης μου έκανε τη μεγάλη τιμή να με ορίσει Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής με αρμοδιότητες τους Τομείς Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πρόνοιας και Υγείας.

Γιαννης Τσακωνας.Ο Δήμαρχος μας Νίκος Σταυρέλης μου έκανε τη μεγάλη τιμή να με ορίσει Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής με αρμοδιότητες τους Τομείς Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πρόνοιας και Υγείας.

by Κ. Α.

Αγαπητές και αγαπητοί συνδημότες,

δεν θα μπορούσα να κρύψω τη χαρά μου γιατί το προδίδει και η φωτογραφία άλλωστε.

Με υπομονή και επιμονή προσπαθείς για σένα, για την οικογένεια σου, για τους συνανθρώπους σου, για φίλους, για συγγενείς, για γνωστούς αλλά και για αγνώστους.

Προσπαθείς για κάτι μικρό ή μεγαλύτερο και έρχεται η μέρα που απλώς δικαιώνεσαι για όλη σου την προσπάθεια.

Ο Δήμαρχος μας Νίκος Σταυρέλης μου έκανε τη μεγάλη τιμή να με ορίσει Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής με αρμοδιότητες τους Τομείς Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πρόνοιας και Υγείας. Τομείς που επηρεάζουν τις ζωές μας. Τομείς που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο.

Δεν ευχαριστώ απλώς αλλά δεσμεύομαι στον Δήμαρχο, σε όλους εσάς, στην οικογένεια μου και στον εαυτό μου, να καταβάλω κάθε προσπάθεια για να ανταποδώσω αυτήν τη μεγάλη τιμή.

Σηκώνουμε μανίκια για να πάμε το Δήμο μας ψηλά.