Αρχική » Ευχές του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου, από το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ κατά την αλλαγή του έτους.

Ευχές του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου, από το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ κατά την αλλαγή του έτους.

by Κ. Α.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφθηκε τη ΓΑΔΑ με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κώστα Κατσαφάδο, και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Μάνο Λογοθέτη

Στη συνέχεια συναντήθηκαν με αστυνομικούς της ΥΑΤ, της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας που εκτελούσαν υπηρεσία

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μάνος Λογοθέτης, και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, επισκέφθηκαν το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ κατά την αλλαγή του χρόνου.

Αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό, ενώ στη συνέχεια απηύθυναν μέσω ασυρμάτου εορταστικά μηνύματα και ευχές προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, επεσήμανε:

«Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και δύναμη.

Είμαστε εδώ, στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ με μεγάλη χαρά, για να καταθέσουμε εκτός από τις ευχές μας και το σεβασμό μας απέναντι σε αυτό το μεγάλο έργο το οποίο κάνετε.

Ένα έργο το οποίο αναγνωρίζει η μεγάλη πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας.

Ένα έργο το οποίο είναι αδιάλειπτο 365 ημέρες το χρόνο.

Είσαστε εκεί για να προασπίζετε την ασφάλεια κάθε Έλληνα πολίτη, του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας.

Σας χρωστάμε πολλά και αυτό δεν θα τελειώσει μόνο με ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η ευχή που θέλω να σας δώσω είναι του χρόνου τέτοια μέρα να είμαστε όλοι εδώ και να μην λείπει κανείς.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους.»

Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μάνος Λογοθέτης, στο μήνυμά του ανέφερε:

«Θερμές ευχές και από την πλευρά μου.

Είμαστε όλοι συγκινημένοι να βρισκόμαστε εδώ μαζί σας.

Όλοι θα ευχόμασταν να ήμασταν με την οικογένειά μας αλλά εσείς έχετε ένα πολύ δύσκολο καθήκον κάθε μέρα, κάθε ώρα, όλο το χρόνο.

Εύχομαι τον καινούριο χρόνο τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα από το χρόνο που πέρασε.

Υγεία, ασφάλεια, ευημερία και προσοχή σε όλους.»

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, απηύθυνε το παρακάτω μήνυμα:

«Γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας,

Απευθύνομαι σ΄εσάς, που αυτήν την ώρα η Ελληνική Επικράτεια υποδέχεται το νέο έτος, σε εσάς, όπου προσφέρετε αδιάκοπτα τις πολύτιμες υπηρεσίες σας στην κοινωνία, για να μπορούν οι συνάνθρωποι μας, με ασφάλεια, τάξη και ηρεμία να ζουν και να γιορτάσουν όπως εκείνοι επιθυμούν αυτές τις εορταστικές και χαρούμενες στιγμές.

Απευθύνομαι λοιπόν σ’ εκείνους, που σε κάθε στιγμή του χρόνου, σε κάθε σημείο της Ελλάδας εκπληρώνουν το καθήκον τους και συνάμα τη σημαντική εθνική και κοινωνική τους αποστολή με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα, σεβασμό και ηθική, με μοναδικό γνώμονα την προστασία του πολίτη και όλων των θεμελιωδών δικαιωμάτων αυτού.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς, που ως μέλη της αστυνομικής οικογένειας, συμμετέχετε συνειδητά, μονίμως ενεργά και με αυταπάρνηση στην κοινή, συνολική προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας, να ανταποκριθεί με επάρκεια και αποτελεσματικότητα στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις της Πολιτείας και των πολιτών, θωρακίζοντας τους πυλώνες του κράτους δικαίου.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας το έργο και την προσφορά σας, κατανοώντας απολύτως και συναισθανόμενος τις ιδιαίτερες συνθήκες και τις δυσκολίες υπό τις οποίες, πολλές φορές, καλείστε να εκπληρώσετε τα καθήκοντα σας και πεπεισμένος πως παρά τις δυσχέρειες και τις αντιξοότητες θα συνεχίσετε με την ίδια θέληση, την ίδια αποφασιστικότητα και με το ίδιο σθένος, το ίδιο αίσθημα χρέους και ευθύνης την αποστολή σας, σας εκφράζω εγκάρδια και δημοσίως την ικανοποίηση , τη στήριξη και την ευαρέσκεια μου και εύχομαι ολόψυχα, σ’ εσάς και στις οικογένειες σας, στους δικούς σας ανθρώπους που αυτή τη στιγμή σας περιμένουν σπίτι και η σκέψη τους είναι σε εσάς.

Χρόνια πολλά!

Χρόνια καλά, και μία Καλή Χρονιά, με τάξη, με ασφάλεια, με υγεία, δύναμη και αγάπη.»

Στη συνέχεια, συναντήθηκαν με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, της Τροχαίας και της Άμεσης Δράσης, που βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, με τους οποίους συζήτησαν και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.