Αρχική » Τάσος Μποζικης.Στα πέντε επόμενα χρόνια, δεσμεύομαι πως θα πορευτω με σχέδιο, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα και Θα τιμήσω τη ψήφο όλων των Κορινθίων πολιτών.

Τάσος Μποζικης.Στα πέντε επόμενα χρόνια, δεσμεύομαι πως θα πορευτω με σχέδιο, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα και Θα τιμήσω τη ψήφο όλων των Κορινθίων πολιτών.

by Κ. Α.

Τασος Μποζικης.
Σήμερα είναι μια ημέρα στην οποία όλοι μαζί δώσαμε έναν όρκο. Έναν όρκο συνεργασίας προς όφελος των χιλιάδων συμπολιτών μας κάθε ηλικίας που περιμένουν από εμάς πράξεις. Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να αφήσουμε καμία ημέρα να πάει χαμένη. Για να δούμε τον τόπο μας να προκόβει”.

Στα πέντε επόμενα χρόνια, δεσμεύομαι πως θα πορευτω “με σχέδιο, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα και “Θα τιμήσω τη ψήφο όλων των Κορινθίων πολιτών. Είναι ύψιστη τιμή να είσαι στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το όνειρο αυτό που ξεκινήσαμε όλοι μαζί οι συμπολίτες που μας πίστεψαν ,οι αφανείς εθελοντές της παράταξης μας, οι συνυποψήφιοι που δώσαμε τον αγώνα.

Έναν έντιμο αγώνα τον οποίο οι συμπολίτες μας αξιολόγησαν και μας εμπιστεύτηκαν. Σε όλους αυτούς θέλω σήμερα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είμαι σίγουρος ότι η νεα Δημοτικη αρχη θα σταθει στο ύψος των περιστάσεων και θα τιμήσει την εμπιστοσύνη όλων σας. Από σήμερα αφήνουμε πίσω μας τις εκλογές και κοιτάζουμε μπροστά”.

Με εκτίμηση Αναστάσιος Μποζικης

Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κορινθίων